top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

T3 Minneapolis


T3 MİNNEAPOLİSİ Minneapolis, Minnesota Minneapolis'teki yeni LEED Gold Sertifikalı ahşap ofis binamız T3, ticari yapı endüstrisi için bir oyun değiştirici ve Birleşik Devletlerde toplu kereste yapımı için bir dönüm noktasıdır. Amerika Birleşik Devletleri'nde 100 yıldan uzun süredir inşa edilen ve Kuzey Amerika'daki en büyük ahşap bina (Eylül 2016) bitiminde.

T3, ofis binası ve Minneapolis'in geçmişi ve geleceği - özellikle de depo bölgesinin zengin geçmişi - için benzersiz bir yaklaşım. T3'ü ilerici bir modern perspektifle geçmişin karakterini oluşturmak için tasarladık.

İşletmeler personel çekmek ve onları korumak için yarışırken T3, genç profesyonellere hitap eden tarihi binanın modern bir yeniden yorumlamasını sunar. Tarihi ahşap, tuğla, taş ve çelik binaların sağlam karakterini kutluyor, ancak Minneapolis'teki rekabetçi işletmeler için gerekli olan en son teknik aktivite, çevresel performans ve teknik kapasiteyi sunuyor.

220.000 m²'lik yedi katlı ticari bina, mevcut geçiş ağlarına ve kentin tarihi dokusuna entegre olarak, perakende ve ofis alanının bir karışımını sunacak. >>>>>>>>>



42 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page